Resultats de la cerca frase exacta: 916

161. pasta italiana a la bolonyesa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
162. pasta negra saltada amb calamarsons
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
163. bastela (pasta de full farcida de colomí, ametlles i espècies, empolsada de sucre i canyella)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
164. pasterada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta que es fa d'un cop a la pastera. Pasta mal aplicada. Porció de calç i d'arena que es pasta d'una vegada. Combinació, preparació, etc., no reeixida. Qui vols que se la mengi, aquesta pasterada? [...]
165. caneló
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Rotlle de pasta de farina farcit, cobert de salsa i gratinat. Rectangle de pasta de farina per a fer un caneló. [...]
166. tortell
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pastís de pasta fullada o una altra pasta, en forma de cèrcol, amb pinyons i fruita confitada o farcit de nata, de massapà, de cabell d'àngel, de crema, etc. En heràld., borlet que envolta el cap de moro. [...]
167. pastador 1
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Lloc on es pasta. [...]
168. crespell
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Bunyol prim de pasta dolça. [...]
169. emportinar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Encofinar . Emportinar pasta d'oliva. [...]
170. maurador
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Taulell on es maura la pasta. [...]
Pàgines  17 / 92 
<< Anterior  Pàgina  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  Següent >>